Garage van der Velden "Uw dorpsgarage in de stad"

Het is tijd voor een onderhoudsbeurt of reparatie. Dan wilt u dat uw auto goed wordt nagelopen. U wilt zeker weten dat we doen wat nodig is en dat u daarvoor de juiste prijs betaalt. Dat is niet bij elke garage duidelijk, zeker niet als u zelf niet alle kennis in huis heeft. Daarom zijn wij open tegen onze klanten. We leggen u uit wat we doen zodat we samen met u kunnen bepalen wat belangrijk is. U bepaalt wat wij uitvoeren. Daardoor hopen we u als vaste klant in onze garage te mogen verwelkomen. Zodat we u steeds beter leren kennen en onze service steeds persoonlijker kunnen maken. Niet alleen voor reparatie of onderhoud kunt u bij ons terecht. Ook bij de aankoop van een nieuwe auto kunt u gebruik maken van onze kennis. En hoeft er niks te gebeuren? Dan bent u alsnog welkom voor een kop koffie en een praatje. We laten u met een goed gevoel, niet alleen over uw auto maar ook over onze service weer de weg op gaan. Dat is uw dorpsgarage in de stad.

Leenfietsen

LEENFIETS

We hebben twee moderne leenfietsen waarmee u zich makkelijk en goedkoop kunt verplaatsen terwijl wij aan uw auto werken. Het lenen van een fiets is helemaal gratis. Het is verstandig om bij het maken van een afspraak alvast een fiets te reserveren.

Gratis Koffie en Wifi

GRATIS KOFFIE EN WIFI

Vaak hoeft een afspraak niet lang te duren. Tijdens een afspraak kunt u wachten in onze kantine waar de koffie voor u klaar staat. Dankzij onze gratis WiFi hoeft u zich niet te vervelen. Bovendien is het bij Garage Van der Velden altijd gezellig.

Leenauto Garage van der Velden

LEENAUTO

Terwijl wij aan uw auto werken hoeft u niet stil te blijven zitten. U kunt gebruik maken van één van onze leenauto’s. De kosten hiervan bedragen 15 euro per dag excl. brandstof. Liever een gratis fiets? Maak dan gebruik van een leenfiets.

362

Auto’s Verkocht

6762

Aantal APK’s

97 %

Klanttevredenheid

8579

Olie Verversingen

Back to top