Diensten

"Van Aankoop tot en met Zekeringen vervangen"

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Voor het volledige onderhoud van uw auto maar ook de aankoop van een andere auto kunt u bij ons terecht. We zijn een universele garage die reparaties en onderhoud kan uitvoeren van alle merken auto’s. Tijdens uw afspraak kunt u genieten van koffie en gratis WiFi. Wilt u niet wachten? Dan staat er een leenfiets of leenauto voor u klaar. U kunt bij ons ook terecht voor een prachtige occasion, hebben wij de auto die u zoekt niet op voorraad dan bestaat er ook nog de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen zodat wij aan de hand van uw wensen alsnog de passende occasion kunnen vinden. Mocht u ergens anders een interessante occasion hebben gevonden, dan kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor een complete aankoopkeuring. Ons team staat klaar om uw auto in topconditie te houden, zodat u zonder zorgen op weg kan! Tijdens uw (wacht)afspraak kunt u genieten van verse koffie en gratis WiFi, in andere gevallen kunt u gebruik maken van een leenauto of gebruik maken van een gratis leenfiets.

Onderhoud, APK en reparaties

Voor al uw (periodiek) onderhoud, de APK keuring, storingdiagnose en reparaties hebben wij de juiste kennis en gereedschappen in huis. Ook voor aircoservices, uitlijning en bandenservice bent u bij ons aan het juiste adres. De meeste zaken kunnen we snel en kundig afhandelen zodat u weer snel en veilig de weg op kunt. Vaste klanten sturen we een uitnodiging voor periodiek onderhoud. Zo blijft u altijd voorbereid.

Aankoop en verkoop auto

Tijd voor iets anders? We helpen u graag bij de aanschaf van een nieuwe auto. We hebben regelmatig prachtige occasions op voorraad. Auto’s die we vaak zelf in onderhoud hebben gehad en daardoor goed kennen. Hebben we niet de auto die u zoekt, dan kunt u bij ons een zoekopdracht indienen. Wanneer u zelf een occasion heeft gevonden dan kunt u ook bij ons terecht voor een aankoopkeuring.

We kijken niet alleen samen met u naar een nieuwe auto maar denken ook graag met u mee over de verkoop van uw huidige auto. Koopt u bij ons een nieuwe auto, dan is het mogelijk om uw oude auto in te ruilen.

Volvo specialist

Door jarenlange ervaring met het merk Volvo hebben we ons ontwikkeld tot Volvo specialist. Voor deskundig advies over uw (aan te kopen) Volvo bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis zelf in huis en kunnen u vakkundig helpen.

Ook voor andere automerken en uw oldtimer kunt u van ons de beste service verwachten.

AANGEBODEN DIENSTEN

 • Periodiek onderhoud

 • APK Keuring

 • Aankoop Keuring

 • Reparaties

 • Airco Service

 • Bandenservice

 • Verkoop van uw auto

 • Occasions

 • Zoekopdracht nieuwe auto

 • Volvo specialist

 • Leenauto’s en leenfietsen

Direct een afspraak maken

362
Auto’s Verkocht
6762
Aantal APK’s
97%
klanttevredenheid
8579
Olie Verversingen

SAMENWERKINGEN

Back to top